Arama
En iyi yollayıcılar
Admin | ||||
xHeLeNx | ||||
dangerdanger12 | ||||
¿DeagLex¿ | ||||
subarucu | ||||
COREtm | ||||
kesenboy | ||||
excreaty | ||||
SweetPumpkin | ||||
uzici |
En iyi Shaman Kasma 1(ejderha yardımı)
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
En iyi Shaman Kasma 1(ejderha yardımı)
İyi günler öncelikle sizlere shamanı anlatcam bu 2 konu olcak 1(ejderha yardımı ) 2 (iyileştime) neden bunlar sececeyimizi cok iyi anlatıcam.
Başlıyoruz.
1)Ejderha Yardımı Statüleri
Arkadaşlar Bu önemli.
Her lwlde 3 statü gelir bu statüleri her lwlde 2int 1hp olarak verin.
Bunlar fullenince kesinlikle dex verin 1 puan bile str vermeyin.
2)Ejderha yardımı Masterları
Ejdeha yardımı masterları sırasıyla
1)Ejderha Atışı
2)Ucan tılsım (sanırım tılsım atışıydı )
3)Kutsama(Wslerde cok önemli eyer 50 ve üstü lwllerinizde bu 3 master yaparsanız sizi +60 savaşcılar yatıramaz )
4)Ejderha Yardımı (kritik)
5)Ejderha Kükremesi
Not:Asla ve asla yansıtmaya 1 puan bile vermeyin işe yaramaz.
Yelpazemi Çanmı?
Tabikide 40-50 lwle kadar yelpaze çünkü büyülü attagı çandan çok veriyor.
Amabenim Zırhlı atım var dersen eger çan öneririm çünkü büyülü attacdan cok normal attac veriyor.
İtemler
Zırh Olarak en az +4 öneririm yelpaze olarak +4 yada +5 olabilir.
Ama SonBahar yada Antik can giyecekseniz Ortalama önemli degldir ortalamanız - olsa bile beceri hasarı yüksek olsun yeter.
Küpe olara kasılmada Abonoz küpe öneririm Bilenzikde tabiki Gümüş bilenzik olcak. Kalkan önemli degil yeterki defansı yüksek versin.
Kasılmak
Ben pek bu konun üstnde duram ama bu kadar şey anlattın bunuda anlatmassa ayıp olur diosanız buyrun.
30lwl kadar kendiniz kasılın 30 lwlden sonr siyah ork da gruba girerseniz rahat 40 olursunuz sonra örümcek zidanı yada şeytan kulesinde sizi gruba alırlar rahat kasılırsınız.
Not:Ben kritikciyim deyin
Benim zırhlı atım var dersenizi kendiniz kasılı +6 +7 çan takın çok seri atın üstünde kasılırsınız.
İnt(sp) [zeka] önemi
Arkadaşlar int shamanlarda en önemli şeydir.
İntli takılar takasrsanız attac ve yardım büyülerinizin gücü artar.
En az +8 zeka veren item takıcaksınız tabikide kritik falan verirken.
Mesela zeka vermeyen takı takarken kritik 20.6 veriyorsa zeka veren takılar +12 int mesela kritik 26.0 olur bu yüzden yanınızda zeka veren item taşıyın.
Rep gerek yok ama sen hakkını anlatmalısın ben iyi bi shaman dizdim dersen hayır demem.
Benim amacım metin2 türkiyedeki karakterlerimizi geliştirmek ve dünyadaki en iyi online metin2ci oldugumuzu göstermektir.
Be tadmin olamadım bu anlattıklarınla bi video yokmu izlesek ejderha yardımı shaman nasıl die. Olmasmı iste link:YouTube - Metin2 - Dragon Mage THIS IS THE FUCKING INVASION MOTHERFUCKERS!
Başlıyoruz.
1)Ejderha Yardımı Statüleri
Arkadaşlar Bu önemli.
Her lwlde 3 statü gelir bu statüleri her lwlde 2int 1hp olarak verin.
Bunlar fullenince kesinlikle dex verin 1 puan bile str vermeyin.
2)Ejderha yardımı Masterları
Ejdeha yardımı masterları sırasıyla
1)Ejderha Atışı
2)Ucan tılsım (sanırım tılsım atışıydı )
3)Kutsama(Wslerde cok önemli eyer 50 ve üstü lwllerinizde bu 3 master yaparsanız sizi +60 savaşcılar yatıramaz )
4)Ejderha Yardımı (kritik)
5)Ejderha Kükremesi
Not:Asla ve asla yansıtmaya 1 puan bile vermeyin işe yaramaz.
Yelpazemi Çanmı?
Tabikide 40-50 lwle kadar yelpaze çünkü büyülü attagı çandan çok veriyor.
Amabenim Zırhlı atım var dersen eger çan öneririm çünkü büyülü attacdan cok normal attac veriyor.
İtemler
Zırh Olarak en az +4 öneririm yelpaze olarak +4 yada +5 olabilir.
Ama SonBahar yada Antik can giyecekseniz Ortalama önemli degldir ortalamanız - olsa bile beceri hasarı yüksek olsun yeter.
Küpe olara kasılmada Abonoz küpe öneririm Bilenzikde tabiki Gümüş bilenzik olcak. Kalkan önemli degil yeterki defansı yüksek versin.
Kasılmak
Ben pek bu konun üstnde duram ama bu kadar şey anlattın bunuda anlatmassa ayıp olur diosanız buyrun.
30lwl kadar kendiniz kasılın 30 lwlden sonr siyah ork da gruba girerseniz rahat 40 olursunuz sonra örümcek zidanı yada şeytan kulesinde sizi gruba alırlar rahat kasılırsınız.
Not:Ben kritikciyim deyin
Benim zırhlı atım var dersenizi kendiniz kasılı +6 +7 çan takın çok seri atın üstünde kasılırsınız.
İnt(sp) [zeka] önemi
Arkadaşlar int shamanlarda en önemli şeydir.
İntli takılar takasrsanız attac ve yardım büyülerinizin gücü artar.
En az +8 zeka veren item takıcaksınız tabikide kritik falan verirken.
Mesela zeka vermeyen takı takarken kritik 20.6 veriyorsa zeka veren takılar +12 int mesela kritik 26.0 olur bu yüzden yanınızda zeka veren item taşıyın.
Rep gerek yok ama sen hakkını anlatmalısın ben iyi bi shaman dizdim dersen hayır demem.
Benim amacım metin2 türkiyedeki karakterlerimizi geliştirmek ve dünyadaki en iyi online metin2ci oldugumuzu göstermektir.
Be tadmin olamadım bu anlattıklarınla bi video yokmu izlesek ejderha yardımı shaman nasıl die. Olmasmı iste link:YouTube - Metin2 - Dragon Mage THIS IS THE FUCKING INVASION MOTHERFUCKERS!
xHeLeNx- *
rep gücü : 82
rep puanı : 15
Geri: En iyi Shaman Kasma 1(ejderha yardımı)
Sorun Degil Maksat Oyundaki shamnlara yardımcı olmak
xHeLeNx- *
rep gücü : 82
rep puanı : 15
1 sayfadaki 1 sayfası